Expoziţie agricolă la Vezendiu

După o pauză de trei ani, astăzi, la Vezendiu, în comuna Tiream, s-a desfășurat una dintre cele mai mari întâlniri și expoziții agricole din regiune, a 12-a ediție a Zilei Porumbului.

La eveniment au participat peste 300 de agricultori din regiune, 30 de companii agricole din țară și din străinătate și numeroase persoane interesate de acest domeniu. Au fost expuse cele mai noi utilaje, iar participanților le-au fost prezentate ultimele realizări din domeniul agricol. Totodată, evenimentul a reprezentat pentru agricultori o excelentă oportunitate de a face schimb de informații de specialitate.

“Pentru Consiliul Județean și pentru județul Satu Mare, sectorul agricol este foarte important, iar noi încercăm să-l sprijinim. Chiar dacă nu avem influență asupra politicii agricole generale, contribuim la dezvoltarea sistemului dual de învățământ și la extinderea infrastructurii rutiere pentru a susține dezvoltarea acestui sector important” – a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, care a participat la deschiderea evenimentului alături de vicepreședintele Oliviu Buzgău.