CSM Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă în deplasare împotriva echipei Olimpia MCMXXI

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă în deplasare pe Stadionul Someșul  împotriva nou promovatei în Liga a 3-a, SC Olimpia MCMXXI Satu Mare.

Elevii pregătiți de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian vin după trei victorii consecutive din tot atâtea meciuri.

După victoriile la diferență minimă în fața echipelor Crișul Sântandrei și Sănătatea Cluj, a urmat succesul categoric împotriva Minaurului din Baia Mare. O victorie cu  4–1 poate da încredere pentru viitor, mai ales  că nou venitul Moussa Tiefing Samake s-a încadrat rapid în jocul echipei, reușind să înscrie două goluri și să ofere și  o pasă de gol în meciul contra maramureșenilor.

Cu aceste nouă puncte CSM Olimpia se află pe locul 2 al clasamentului seriei a 10-a, fiind la eglitate de puncte cu liderul SCM Zalău.

Adversarii noștri de sâmbătă sunt neînvinși pe teren prorpriu. Elevii antrenorului Cristian Popa au avut două jocuri în fața propriilor suporteri, ambele terminându-se cu scorul de 2–2. În singurul meci de până acuma, disputat în deplasare, echipa înființată de un grup de suporteri a pierdut cu scorul de 3–0 la Baia Mare.

Cu două puncte după trei etape echipa voluntarilor olimpiști ocupă poziția a 8-a din clasament.

„Este un meci normal de campionat, pe care-l tratăm cu maximă seriozitate. Ne respectăm adversarul, dar avem mare nevoie de cele trei puncte. Sperăm, să vină spectatorii în număr cât mai mare la stadion, să aibă parte de un meci frumos și mult fair-paly” – a declarat antrenorul CSM Olimpiei, Cosmin Iuhas.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 4

Sâmbătă, 17.00

SC Olimpia MCMXXI Satu Mare – CSM Olimpia Satu Mare