S-a deschis circulaţia pe drumul Zalău – Tăşnad

Începând de astăzi, 9 septembrie, ora 12.00, s-a deschis circulația rutieră pe tronsonul Zalău – Tășnad respectiv pe ruta E81 Zalău – DN1F Tășnad.

Urmare a măsurilor tehnice realizate pentru punerea în siguranță provizorie a puțului forat de la Supuru de Sus, str. Principală nr. 1, se stabilește măsura de deschidere a circulației pe drumul limitrof limitei de județ începând de astăzi ora 12,00 spre Tășnad. Această decizie a fost adoptată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, prin adoptarea Hotârârii nr. 9/09.09.2023.

”Experții în domeniu lucrează pentru adoptarea soluțiile necesare pentru punerea în siguranță definitivă a întregii zone afectate de scurgerile din puțul de la Supur. Circulația în zonă trebuie redeschisă complet în cel mai scurt timp pentru a reduce toate inconvenientele produse circulației rutiere în zonă prin dirijarea traficului pe rute ocolitoare. Siguranța traficului și a cetățenilor este în continuare prioritară!” – subprefect Altfatter Tamas.