Trei zile de World Music Festival la Satu Mare

În perioada 8-10 septembrie, Primaria și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu aduc din nou la Satu Mare renumiți artiști ai muzicii în cadrul World Music Festival Satu Mare 2023.

Evenimentul ce se va desfășura timp de 3 zile, asemeni Street Music Festival, are menirea de a promova turismul cultural local.

Artiști cunoscuți și recunoscuți pe plan internațional vor surprinde publicul prin prestația lor. Bogăția ritmurilor colorate va învălui zona din jurul Turnului Pompierilor prin intermediul prestației artiștilor invitați precum: Boban Marković Orkesta – cunoscut din filmele Emir Kusturica, artiștii cunoscuți pe plan mondial – RotFront “Emigrantski Raggamuffin Kollektiv”, muzicienii Fanfara Station și Nataly Oryon – care vor aduce atmosfera mediteraneană printre sătmăreni, prezentă fiind și trupa românească Domino care reprezintă stilul world music românesc și artista Дeva/Deva, reprezentanta stilului care sosește din Ungaria.

Atmosfera de vineri și sâmbătă seara va fi închisă de DJ Mihu, care va mixa cele mai tari hituri după concertele din program și care va aduce la fața locului și colecția sa de vinyl-uri.

Pe lângă oferta bogată în muzică balcanică și mediteraneană, vom avea parte și de un târg de vinyl-uri, asemeni târgului organizat în cadrul Samfest Jazz & Wine desfășurat în cursul lunii iunie. Totodată, vor fi standuri cu mâncare și băuturi delicioase pentru publicul interesat.

Participarea la eveniment este gratuită.

Iata programul festivalului:

Vineri, 8 septembrie

19.00 – Nataly Oryon (IL)
20.30 – Fanfara Station (IT)
22.00 – Hanging Around vinyl session cu DJ Mihu

Sâmbătă, 9 septembrie

19.00 – Domino Sibiu (RO)
20.15 – Boban Marković Orkestar (RS)
22.00 – Hanging Around vinyl session cu DJ Mihu

Duminica 10 septembrie

19.00 – DEVA (HU)
20.30 – RotFront (DE).