CSM Olimpia – Minaur: Cu gândul la revanșă

Echipa de fotbal al Clublui Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va întâlni sâmbătă de la ora 17 pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan echipa Minaur Baia Mare, într-un meci care va conta pentru etapa a 3-a a ligii a 3-a, seria 10.

În acest sezon s-a cosnumat deja prima întîlnire oficială între cele două formații, Minaur învingând cu 3–2 la Satu Mare, în turul al 2-lea al Cupei României.

În campionat echipa noastră a avut însă un start mai bun, cu două victorii în ambele meciuri disputate din acest sezon: 2–1 acasă cu Crișul Sântandrei, și 1–0 la Cluj-Napoca cu Sănătatea.

Minaur n-a avut parte de startul dorit de campionat. Deși au jucat acasă în primele două etape, în debutul szezonului au pierdut cu 1–0 în fața sighetenilor, iar apoi săptămâna trecută au câștigat fără probleme cu 3–0 împotriva celor de la Olimpia MCMXXI.

Cu aceste rezultate CSM Olimpia Satu Mare ocupă locul 2 în clasamentul seriei, Minaur fiind pe locul 5.

Băieții antrenați de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian sunt pregătiți pentru a lega trei victorii consecutive, pentru a rămâne în grafic, și de a se menține în fruntea clasamentului seriei.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA A 3-A

Sâmbătă, 17.00

CSM Olimpia Satu Mare – CS Minaur Baia Mare

Stadion: Olimpia-Daniel Prodan. Preț bilet: 8 lei.