Doi bărbaţi, băgaţi după gratii

7 barbati banuiti de braconaj si detinere ilegala de arme sunt dusi in arest de politisti din cadrul IPJ Tims, Timisoara, Timis, Joi 7 Martie 2019, Cornel Putan

In cursul yilei de miercuri, 6 septembrie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Carei, pe numele unui bărbat, de 33 de ani, din comuna Andrid.

Bărbatul este condamnat la 90 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare. Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției Poliție Rurală Petrești.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare, cu sprijinul Secției Poliție Rurală Petrești, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Carei, pe numele unui bărbat de 44 de ani, din localitatea Sanislău.

Persoana în cauză, condamnată la 1 an de închisoare cu executare, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier, a fost depusă la Penitenciarul Satu Mare.