Întâlnire cu primarii și directorii unităților de învățământ din județ

Instituția Prefectului județul Satu Mare a organizat azi, 5 septembrie, o întâlnire de lucru cu primarii și cu directorii Unităților de învățământ din județ.

La nivel de județ toate unitățile de învățământ sunt pregătite și își așteaptă elevii pe 11 septembrie, în prima zi de școală. Verificările acestor instituții de învățământ au fost efectuate de instituțiile cu atribuțiile in domeniu și nu s-au constatat probleme majore.

A fost ridicată problema transportului școlar, a necesității achiziției de noi microbuze școlare precum și cea a achitării la timp a burselor școlare.

”Țin să felicit conducerea Instituției Prefectului pentru această inițiativă și cred că astfel de întâlniri la începutul Noului An Școlar sunt benefice pentru toată lumea. Trebuie ca împreună să încercăm să rezolvăm toate problemele legate de sistemul de învățământ din județ și să facem o prioritate din siguranța elevilor și a profesorilor” a spus la întâlnirea de azi, președintele Consiliului județean Satu Mare, Pataki Csaba. Acesta a anunțat și modalitatea prin care s-a făcut achiziția microbuzelor electrice și modul în care acestea vor fi repartizate.