CSM Olimpia Satu Mare va juca vineri împotriva „virușilor verzi” din Cluj

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va juca vineri la Cluj Napoca împotriva echipei Sănătatea Servicii Publice, în cadrul ligii a 3-a, seria 10, etapa a 2-a.

Elevii antrenați de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian merg la Cluj încrezători în șansele lor, după un meci bun făcut în deschiderea campionatului acasă, împotriva echipei Crișul Sântandrei, scor 2–1.

„Dorim să repetăm evoluția din prima etapă, dar să marcăm mai mult. Va fi un meci greu, împotriva unei echipe experimentate. Dar, desigur noi mergem cu gândul la victorie” – a declarat antrenorul Cosmin Iuhas, care are la dispoziție același lot, ca și săptămâna trecută, Cătălin Oanea, Andrei Pop și Bota Marco fiind încă accidentați.

Clujenii au avut un debut bun, chiar la Satu Mare, unde au reușit să egaleze de două ori pe CS Olimpia MCMXXI.

Numiți și „virușii verzi” din Cluj, cei de la  Sănătatea formează o formație cu tradiție în Liga a 3-a. Deși în sezonul trecut au retrogradat din seria a 9-a a ligii a 3-a, clujenii au fost invitați de către federație să continue în eșalonul al treilea, fiind repartizați acum  în seria 10. Acel punct obținut la Satu Mare le-a dat încredere elevilor antrenorului Francisc Dican, care speră într-un nou rezultat pozitiv.

Partida CS Sănătatea Servicii Publice – CSM Olimpia Satu Mare se va disputa vineri cu începere de la ora 17, pe terenul Clujana din Cluj Napoca.

Arbitru: Dumitru Robert Mormeci (Braşov)

Asistenți: Marian Tunsoiu (Sinca Nouă, județul Brașov), Bíró Zsolt (Belin, județul Covasna)

Delegat de joc: Toma János (Târgu Mureş)

Observator arbitri: Székely Zoltán (Baia Mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.