CJ Satu Mare. Investițiile cu finanțare guvernamentală sunt esențiale pentru dezvoltarea județului Satu Mare!

În cadrul vizitei de lucru efectuată astăzi în județ, Monica Săsărman, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a discutat cu autoritățile sătmărene despre stadiul investițiilor aflate în derulare, dar și despre perspectivele privind finanțarea unor noi proiecte pentru sătmăreni.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a solicitat doamnei secretar de stat sprijin pentru urgentarea procedurii de preluare, prin Compania Națională de Investiții (CNI), a proiectului privind construirea unui nou corp de clădire a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, o investiție de anvergură care va asigura o dezvoltare considerabilă a infrastructurii de sănătate din județ.

Consiliul Județean Satu Mare are pregătite alte trei proiecte importante care se află în etapa de depunere a documentației pentru finanțare prin CNI: reabilitarea și dotarea a două corpuri de clădiri la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, construirea unei săli de educație fizică pentru copiii cu nevoi speciale din județ și amenajarea sediului Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

De asemenea, Pataki Csaba, a solicitat sprijin pentru suplimentarea contractelor de finanțare pentru patru tronsoane de drum județean, a căror termen de finalizare a lucrărilor este finele acestui an. În cadrul întrevederii, Monica Săsărman a dat asigurări că vor fi alocate la timp toate resursele financiare necesare finalizării la timp a acestor investiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.