Românii ocupă locul 3 în Europa de Est în ceea ce privește consumul de apă la PET

S-a efectuat o analiză comparativă între cinci țări aflate în spațiul CEE privind importanța pe care consumatorii o acordă hidratării, cât și atenția oferită recipientelor utilizate.

Conform studiului, majoritatea persoanelor consumă aproximativ 1 litru de apa pe zi, iar în România acest aspect se aplică în proporție de 45.1%.

Studiul a examinat tendințele de hidratare ale consumatorilor din cinci țări din Europa Centrală și de Est în care brandul are o prezență locală, respectiv Romania, Slovacia, Polonia, Ungaria și Cehia. Principalii factori care stau la baza studiului au fost proveniența apei consumate, frecvența hidratării, regularitatea practicării sportului, tipurile de recipiente folosite, precum și tipurile de arome Waterdrop preferate de consumatori.

Potrivit informațiilor colectate privind tipul de apă pe care îl consumă, 70.3% dintre respondenți, dintre care 46.8% din România, aleg în mod predominant să consume apă filtrată, urmată de apa îmbuteliată în sticle de plastic, cu un procent de 41.8% în România, iar într-un procent foarte mic, apa de izvor, în cadrul efortului lor de a se menține hidratați în mod corespunzător.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.