O profesoară şi-a înjunghiat fiul, apoi s-a aruncat sub tren

O profesoară de matematică din Brasov și-a înjunghiat fiul, iar apoi s-a aruncat în fața unui tren, cu intenția de a se sinucide. Totul ar fi pornit de la o ceartă cu băiatul care are probleme psihice, scrie Brașov.net. Atât femeia, cât și fiul ei sunt acum în spital, cu răni grave.

Femeia de 60 de ani, profesoară de matematică, s-ar fi certat cu fiul de 34 de ani, diagnosticat cu probleme psihice. Într-un moment de furie, aceasta și-ar fi înjunghiat fiul cu un cuțit, după care a încercat să-și pună capăt zilelor. Ar fi mers, aproape jumătate de kilometru pe jos până la calea ferată, acolo unde s-a aruncat în fața unui tren. Profesoara a fost lovită, dar nu mortal. Șocați de cele întâmplate, martorii au alertat autoritățile.

“Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă și era conștientă, i s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului de către personalul medical, iar ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Brașov”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov pentru Brașov.net.

În paralel, fiul de 34 de ani ar fi sunat la 112 și a anunțat că este rănit.

“Plăgi la nivelul abdomenului, antebraț și mână stângă. Pacientul părea cu un retard psihic, nu a putut să dea detalii, era singur, aflat la domiciliu”, a spus Steluța Coțiu, director medical la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov.

“E tragic! (…) Știu că doamna e profesoară, știu că vin foarte mulți copii la dânsa pentru meditații. Băiatul este bolnav, cu probleme psihice, dar mai mult nu știu că nu l-am mai văzut de un an și ceva pe copil”, a povestit o vecină pentru sursa citată. Nici mama, nici fiul nu au fost încă audiați. Cei doi sunt internați în spital.

Abia după ce vor sta de vorbă cu cei doi, procurorii vor putea stabili și pentru ce infracțiuni vor continua cercetarea penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.