“Degustare” din programul Zilelor Oraşului Ardud

Mijlocul lunii august a fost mereu dedicat sărbătoririi orașului Ardud și a locuitorilor prin organizarea unor evenimente diversificate pentru a satisface public cu gusturi variate.

Sub conceptul #NOSTALGIA se va desfășura primul eveniment din cadrul  Zilelor Orașului Ardud, eveniment care se dorește a fi o punte între generații, de aceea va oferi publicului o petrecere pe muzica unor trupe și interpreți îndrăgiți care provoacă publicul să retrăiască momente personale și stârnesc amintiri particulare.

3 Sud Est este un fenomen al muzicii dance din România. Înființați în 1997, piesele lor au avut un aport important în evoluția muzicii românești datorită mesajelor profunde și emoțiilor surprinse în fiecare vers și notă muzicală.

Trupa Proconsul s-a înființat în 1999 și este prima trupă din România care câștigă trofeul Cerbul de aur în anul 2001. De-a lungul celor aproape 25 de ani de activitate muzicală, trupa a reușit să atingă sufletele a milioane de români și mereu trezește nostalgii spectatorilor.

Anna Lesko a încins imaginația publicului încă din anul 2000 când își începe cariera muzicală. Hit-urile ei au milioane de vizualizări, iar energia ei este absolut contagioasă. O prezență inconfundabilă, Anna Lesko este picătură din nostalgia pasiunii.

Cu peste 20 de ani de activitate, Róbert Gergely este un îndrăgit artist maghiar cunoscut nu doar pentru experința muzicală, dar și pentru cariera cinematografică. Cu siguranță prezența sa pe scena din Cetatea Ardud va stârni melancolii în rândul publicului.

Pe scena NOSTALGIA vor fi și momente susținute de artiști sătmăreni și ne va încânta poetul și folkistul Adrian Lupescu, Ansamblul Inedit Satu Mare, Formația Favorit Satu Mare, iar cei mai mici ardudeni se vor bucura de multe surprize alături de Ella Bella.

PROGRAM:

17:30 ~ Deschiderea oficială
17:45 ~ Ansamblul Inedit Satu Mare
18:30 ~ Formația Favorit Satu Mare cu Vlad Jurchiș și Bianca Timiș
19:00 ~ Adrian Lupescu
19:20 ~ Ella Bella
20:00 ~ Gergely Róbert
21:00 ~ Proconsul
22:00  ~ Anna Lesko
23:00  ~ 3 Sud Est
00:00 Foc de artificii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.