Şi-a omorât prietena, apoi a dus cadavrul într-un parc

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia! Fata în vârstă de 18 ani care și-a omorât prietena și colega de cameră a fost reținută de către anchetatori. Ea a recunoscut fapta.

Tânăra în vârstă de 18 ani care și-a omorât prietena și a abandonat-o într-un parc din Mangalia a fost arestat pentru 24 de ore. Victima a fost injunghiata in zona gatului. Ea va fi în fața instanței și va fi propusă pentru arestarea preventiva pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit surselor judiciare, cele două tinere erau prietene din copilărie și au plecat pe litoral pentru a lucra și a stânge niște bani. Ambele tinere erau cazate la hotelul în care lucrau. Aceleași surse spun că cele două tinere sau certat din cauză că victima își înșela iubitul iar agresoarea era pusă să mintă pentru ea.

După ce a omorât-o, agresoarea i-a pus sufletul neînsuflețit într-un geamantan și a dus-o până într-un parc din Mangalia cu un taxi și a lăsat-o acolo. Victima a fost găsită de către un bărbat care mergea la pescuit.

”La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Constanţa.

Pe trupul victimei au fost găsite și urme de violență, ceea ce arată că agresoarea a și bătut-o pe prietena sa. De asemenea, anchetatorii au reușit să scoată la iveală faptul că agresoarea a comis crima chiar la hotelul în care erau cazate.

”În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui”, a mai transmis sursa citată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.