Un nou-născut şi un făt, descoperiţi într-o groapă acoperită doar pe jumătate

Cadavrele unui nou-născut şi al unui făt au fost descoperite într-o groapă săpată şi acoperită doar pe jumătate cu pământ, într-un cimitir din comuna Spinuş.

Polițiștii spun că ar fi aparținut unui bebeluș și unui făt nenăscut. Cele două trupuri au fost găsite în interiorul unor cutii termoizolante, ascunse într-o groapă pe jumătate astupată.

„La data de 28.07.2023, polițiștii din Marghita au fost sesizați despre faptul că, în cimitirul comunei Spinuș, într-o groapă săpată și acoperită pe jumătate cu pământ, au fost găsite două cutii termoizolante, în interiorul cărora se aflau două cadavre umane, unul fiind avorton și unul un nou-născut. În urma examinării medico-legale a cadavrelor, s-a stabilit faptul că acestea prezintă câte o incizie suturată specifică autopsiei. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, la solicitarea aparținătorilor, angajații unei societăți de servicii funerare au preluat cele 2 cadavre de la Maternitatea Oradea și le-au înhumat în cimitirul din localitatea Spinuș”, transmit autoritățile.

Sursa: www.digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.