Cel mai scump burger din lume, va fi lansat special pentru Untold (Foto)

Cel mai scump burger din lume, în valoare de 6.200 de euro, a fost prezentat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, și urmează să fie lansat special pentru festivalul Untold care începe în luna august.

Patronul restaurantului Transylvania Steakhouse, Avram Gal, a declarat că a vrut să ofere un produs special festivalierilor care vin la Cluj-Napoca pentru Untold.

”Am pregătit cel mai scump burger din lume la Cluj, în premieră, care poate fi cumpărat în perioada Untold”, a spus Gal.

Burgerul are 18 cm în diametru, iar compoziția este următoarea:

1 kg de vrăbioară de carne de vită Kobe, 300 de gr chiflă, făcută din maia veche de 300 de ani, adusă din Italia, și apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, fără minerale, adusă din Norvegia, și care este acoperită cu foiță de aur, 200 gr brânză Gruyere Swiss maturată 10 luni, 100 de gr jamon iberico de bellota de cinco jotas, cipolla (ceapă) de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans cu demiglace de carne Wagyu Kobe, salată biologică din grădina de legume proprie a restaurantului, ou moale bio de găină araucana, chipsuri din cartofi La Bonnotte DOP, gătiți în untură nobilă de gâscă, trufe locale din Transilvania, caviar Beluga Imperial, salată creață specială.

Kilogramul de carne Kobe costă 1.000 de euro, iar un kilogram de cartofi La Bonnote costă aproape 700 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.