Înscrierea la sesiunea de toamnă a bacalaureatului începe pe 17 iulie

Zeci de mii de elevi din întreaga ţară se pregătesc să susţină o nouă sesiune a examenului de Bacalaureat, iar emoţiile încep în curând pentru că înscrierile pentru Bac 2023, sesiunea de toamnă, încep chiar din 17 iulie.

Peste 125.000 de elevi s-au prezentat la prima sesiune de Bac din 2023, iar în jur de 94.000 dintre aceştia au trecut cu bine peste examenul respectiv. Cei care au picat, dar şi alţii care nu s-au prezentat sau nu au putut să susţină examenul în prima sesiune ar putea să-şi încerce norocul şi la sesiunea de toamnă.

Cei care doresc să-şi încerce norocul la sesiunea de toamnă a Bac 2023 trebuie să ştie că înscrierea pentru sesiunea de toamnă a Bac 2023 începe încă din data de 17 iulie. Candidaţii au la dispoziţie o săptămână pentru a se înscrie la examen, până pe 24 iulie, dar specialiştii recomandă înscrierea din timp pentru a evita aglomeraţia sau apariţia unor momente mai puţin plăcute.

Dosarul prezentat pentru înscrierea la Bacalaureat 2023, sesiunea de toamnă, trebuie să cuprindă două poze, copie certificat de naştere, copie carte de identitate, foaie matricolă, cerere tip (se completează la secretariatul liceului absolvit), adeverinţă recunoaştere probe (pentru candidaţii care şi-au mai încercat norocul şi în seriile anterioare) şi cerere către inspectoratul şcolar (pentru candidaţii din alte judeţe).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.