Ucigaşul femeii de pe Aleea Prahovei a fost prins (Foto)

Ucigaşul femeii de pe Aleea Prahovei din Satu Mare, a fost prins şi arestat. Individul a tăiat gâtul femeii.

Iniţial, bărbatul a sunat la 112 şi a spus că a găsit cadavrul femeii în apartament. Mai mult, s-a declarat şocat de descoperirea macabră. Filmul poveştii avea să ia o altă întorsătură la scurt timp după ce anchetatorii au ajuns la faţa locului şi l-au luat la întrebări.

În urma unei discuţii aprinse cu Luminiţa, victima de 48 de ani, individul i-a tăiat gâtul cu un cutter. Scandalul ar fi început de la o neînţelegere legată de bani.

Era angajat, din spusele lui, de o lună şi două săptămâni pentru a renova apartamentul devenit ulterior scena crimei. Femeia s-ar fi declarat însă nemulţumită de rezultatul muncii sale şi nu ar fi fost de acord pentru suma de bani pe care i-o ceruse el. Într-un moment de furie, bărbatul a pus mâna pe cutter şi i-a tăiat gâtul, scriu jurnaliştii de la www.observatornews.ro

Întrebat de ce a recurs la gestul extrem, răspunsul lui a fost: “Nu ştiu, cred că din neatenţie. Dintr-o ceartă. A fost nemulţumită cu lucrarea şi m-a ameninţat că ea are avocaţi şi că o să plătesc de 5 ori înapoi”.

“Îmi pare, cum să nu-mi pară. Am luat o viaţă de om. Asta e”, a mai spus el.

Bărbatul a fost arestat, iar procurorii au decis să îl reţină pe bază de ordonanţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.