Şoferiţă cu mandat de arestare, oprită la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat, la controlul de frontieră, o femeie din județul Harghita care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Azi, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră o femeie în vârstă de 51 de ani, din județul Harghita. Polițiștii care au efectuat controlul documentelor au descoperit faptul că pe numele acesteia a fost emis, în decembrie 2020, un mandat european de arestare, de către Judecătoria Miercurea Ciuc. Femeia are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de un an și trei luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației (a condus, deși nu poseda permis, un autoturism neînmatriculat).

Femeia a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.