Crimă. O tânără ucisă cu un cuţit (Foto)

Agresorul care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova și a rănit un tânăr de 20 de ani este fiu de polițist și elev la Colegiul Militar din Craiova.

Miercuri dimineață, atacatorul, un băiat de 17 ani, a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor și tentativă de omor Atacatorul este fiul unui polițist de la IPJ Dolj, care activează la o secție rurală.

El este elev la Colegiul Militar din Craiova. Acolo va avea loc o anchetă pentru a se vedea dacă principalul suspect a mai făcut probleme în trecut. Tânărul de 20 de ani care a fost și el înjunghiat după ce a sărit în ajutorul fetei ucise este internat la terapie intensivă la Spitalul Județean Craiova, a fost operat, dar medicii spun că starea lui este critică, deoarece leziunile sunt grave.

Cei doi tineri ieșiseră să facă sport când un băiat s-a apropiat de ei și a hărțuit-o pe fata de 14 ani. Tânărul de 20 de ani i-ar fi sărit în apărare, moment în care agresorul a scos cuțitul și l-a înjunghiat de mai multe ori.

Încercând să-i despartă, adolescenta a fost și ea atacată brutal.

Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj:

“Un tânăr de 17 ani, aflându-se în Grădina Botanică din Craiova, ar fi înjunghiat doi tineri, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, în urma tragicului eveniment, din păcate, fata a decedat. Din informațiile pe care le avem se pare că aceștia nu se cunoșteau”.

Polițiștii continuă cercetările. Dacă va fi găsit vinovat, atacatorul riscă ani grei de închisoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.