POLONIA captivată de Lăncierii și Arcașele Cetății Ardud!

Înarmați cu arme și foc, Lăncierii și Arcașele Cetății Ardud au trecut granițele României și și-au pus tabăra tocmai în Polonia unde au susținut un spectacol-creație artistică absolut fascinant în orașul Jaslo, Polonia, în cadrul evenimentului MidNight Summer.

Focul, ca element sacru, stârnește spiritele, unește forțele și hipnotizează privirile, iar show-dance-ul și elementele pirotehnice uimitoare puse în scena de “Lăncierii și Arcașele Cetății Ardud” au creat o atmosfera memorabila, plină de sensuri mistice pentru publicul numeros, motiv pentru care ARDUDUL a fost invitat, în aplauzele publicului, să urce pe scena mare a evenimentului pentru a primi toată aprecierea celor câteva sute de oameni.

Torțele în flăcări, evantaiele cu foc, lanțurile cu fire poi, săbiile și uimitoarele momente de “fire spit” (sufla foc) au făcut din acest program artistic unul extrem de complex si fascinant în același timp.

Comunitatea din Ardud trebuie să se mândrească cu tinerii noștri reprezentanți care prin multă muncă și perseverență reprezintă orașul nostru în țară și în străinătate.

Felicitări sincere Micle Cristian Jr., Frențiu Leonard, Zimman Kevin, Schupller Edy, Alexandru Cânța, Furdea Alain, Szaroz Patricia, Bud Vanessa, Mikle Vanesa, Micle Daria, Duruș Diana, Cociota Carina și Chiș Olivia.

Felicitări și profesorului de scrimă Szilagy Adrian, coordonatorului artistic Cristian Micle și tuturor celor din staful tehnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.