Şi-a dat foc lângă un liceu. Tânărul a murit

Un tanar de 19 ani a murit azi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei scoli din Râmnic. Pompierii vâlceni au precizat că la sosirea echipajelor tanarul era cuprins de flăcări şi nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tânărul a mers și a cumpărat carburant de la o stație de alimentare. Ulterior, în jurul orei 8.45, tânărul și-a dat foc.

“Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Martorii la incident spun că tanarul ar fi ieşit dintr-un bloc din zonă şi şi-ar fi dat pur şi simplu foc. Cazul este cercetat de poliţişti care încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi motivul pentru care a recurs la acest gest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.