Radu Panait: Veste bună pentru părinții din România

Deputatul sătmărean Radu Panait face astăzi un anunț așteptat de părinții cu copii între 7 și 12 ani.

“Veste bună pentru părinții din România! Încă un succes în Parlament!

Proiectul de lege pe care l-am propus, cu scopul de a oferi mai mult sprijin părinților, a primit votul favorabil al Camerei Deputaților!

Legea adoptată azi va da posibilitatea părinților să își ia concediu medical pentru îngrijirea copilului bolnav până când acesta are 12 ani, și nu până la 7 ani, ca până în prezent.

Părinții care au copii de până la 12 ani și se confruntă cu situația în care micuții lor se îmbolnăvesc nu vor mai fi nevoiți să își consume concediul de odihnă sau să își ia concediu fără plată. În loc să se confrunte cu această dilemă, acum, vor avea posibilitatea să își îngrijească copiii beneficiind de concediu medical pentru îngrijirea copilului bolnav, fără a-și pune în pericol stabilitatea financiară.

Această nouă lege este un exemplu concret al angajamentului USR de a răspunde eficient la problemele reale ale părinților și familiilor din ziua de azi. Este o confirmare a faptului că ne dorim să aducem schimbări care să îmbunătățească viețile oamenilor în mod direct și tangibil.

Societatea se schimbă prin implicare politică! Aș dori să le mulțumesc tuturor părinților care mi-au scris, m-au susținut și mi-au împărtășit experiențele lor. Succesul de astăzi este și al vostru!” a declarat Panait.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.