Festivitate de absolvire a Extensiei Satu Mare a Universității Babeș-Bolyai, la Instituția Prefectului

Prefectul Radu Roca a participat azi la prânz la cursul festiv de absolvire a promoției 2023 a Extensiei Satu Mare a Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării. Evenimentul a avut loc în sala mare de ședințe a Instituției Prefectului județul Satu Mare.

De 25 de ani, sătmărenii care vor să învețe la Facultatea de Administrație Publică, pot studia la extensia înființată la Satu Mare alături de profesori consacrați și împreună cu cadre didactice specializate de la universități partenere din străinătate.

”Este o bucurie imensă pentru mine ca prefect, în calitate de gazdă a acestei ceremonii de absolvire să vă fiu alături la acest moment unic din viața dumneavoastră.

Orice capăt de drum, căci absolvirea unei facultăți asta e, un capăt de drum de studiu, nu este altceva decât o oportunitate de a deschide alte căi și șanse în viață.

Vă felicit că ați ales Universitatea Babeș-Bolyai una dintre universitățile de prestigiu din România și sunt convins că toate cunoștințele acumulate în anii de studiu vă vor ajuta în cariera profesională viitoare…Și cine știe, poate în scurt timp veți ajunge colegii noștri, căci mereu administrația centrală și locală are nevoie de tineri profesioniști dornici de muncă și afirmare.

Felicitări și mult succes în viață”- prefect Radu Roca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.