Final de sezon pentru CSM Olimpia Satu Mare

Sâmbătă se dispută ultimele meciuri din play-off-ul ligii a 3-a, iar echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare își ia rămas bun de la acest sezon cu un meci programat acasă, pe stadionul Daniel Prodan-Olimpia.

Elevii antrenorului principal Tiberiu Csik vor înfrunta Lotus Băile Felix, o echipă, care în partea a doua a campionatului le-a creat serioase probleme elevilor lui Tibi Csik. În ultimul meci disputat la Satu Mare contra celor de la Sânmartin, elevii antrenorului Cosmin Bodea au luat toate cele trei puncte (0–2). CSM Olimpia și-a luat revanșa în retur, câștigând cu 1–0 pe terenul celor de la Lotus, însă a fost doar o victorie de orgoliu, deoarece băieții noștri aveau doar șanse matematice de a mai prinde locurile de baraj.

CSM Olimpia va termina acest sezon pe locul 3, iar oaspeții de sâmbătă nu mai pot urca mai sus de locul 4, diferența dintre cele două echipe fiind de 10 puncte.

Conducerea CSM Olimpia Satu Mare dorește să mulțumească publicului sătmărean pentru susținere printr-un concurs (condițiile de participare au fost publicate pe pagina oficială de Facebook al clubului). Cei, care îndeplinesc cerințele, vor intra la tragerea de sorți, iar cei norocoși vor câștiga unul dintre cele 3 mingi semnate, sau 1 tricou semnat, ori 10 fulare pentru suporteri!

LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 9 (ULTIMA)

Sâmbătă, 18.00

CSM Olimpia Satu Mare – CS Lotus Băile Felix

Stadion: Olimpia-Daniel Prodan

Intrare liberă!

Celălat meci al grupei, CS Gloria 2018 Bistriţa-NăsăudFC Bihor Oradea se dispută vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.