Sportivii Loga Dance School pe podium la Campiontul National de 10 dansuri in Brasov

Sambata, 14 mai, Loga Dance School a avut onoarea de a participa la prestigiosul Campionat Național de 10 Dansuri, un concurs de anvergură națională organizat în inima Transilvaniei, la Brașov. Acest eveniment a atras peste 400 de perechi de dansatori, demonstrând, încă o dată, pasiunea și dedicarea într-ale dansului din întreaga țară.

Loga Dance School s-a mândrit cu două reprezentări excepționale: Smucz Cristian & Gheorghioi Anacarina, precum și Maktary Yassin & Domokos Blanka, care au oferit performanțe de neuitat.

Tânărul duo Smucz Cristian & Gheorghioi Anacarina a concurat cu demnitate în clasa E, categoriile de vârstă 12-13 ani, unde au obținut un remarcabil loc doi dintr-un total de 20 de perechi. Acesta a fost ultimul lor concurs în clasa E, urmând ca de acum încolo să își continue parcursul în clasa superioară, clasa D, o nouă etapă a evoluției lor artistice.

Perechea Maktary Yassin & Domokos Blanka s-a distins în cadrul Open Basic Standard, categorie de vârstă 16-34 ani, unde au triumfat, ocupând locul 1 din 30 de perechi.

În perioada 27-28 mai 2023, Loga Dance School va fi prezentă la Cupa Floris, un alt concurs Ranking, care se va desfășura la Bistrița Năsăud. Promitem să vă ținem la curent cu rezultatele obținute.

Impresionantele performanțe de la competiție sunt disponibile pe canalul de YouTube al Loga Dance School.

Adresem sincere felicitări atât dansatorilor, cât și antrenorilor pentru rezultatele obținute.

Efortul, pasiunea și dedicarea lor se reflectă în fiecare mișcare de dans.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.