Asistentă din Satu Mare, premiată la Oradea (Foto)

Pentru a 11-a oară, Primăria Oradea a găzduit premierea celor mai buni asistenți medicali din Bihor, Satu Mare și Sălaj, la ceremonie participând dr. Gabor Mozes, fiul dr. Carol Mozes, autorul „Bibliei” asistenților medicali și fondatorul școlii pentru asistenți orădene.

Ediția 2023 a Premiilor dr. Carol Mozes, moderată de Camelia Pășcui de la Fundația pentru Sănătate, a răsplătit patru asistente medicale: Mariana Marian (asistentă șefă a secției de Chirurgie pediatrică din cadrul Spitalului Județean Satu Mare), Eniko Santa (asistenta șefă a secției de Interne a Spitalului Municipal Dr. Mircea Pop din Marghita), Daniela Fora (de la Spitalul Orășenesc din Aleșd) și Emilia Csirak (asistenta șefă a secției Oncologie din cadrul Spitalului Județean Oradea).

Pentru fiecare din asistentele recompensate, câte un coleg a rostit un Laudatio ce a justificat opțiunea premierii, subliniindu-le meritele, priceperea și devotamentul atât față de bolnavi, cât și pentru unitățile sanitare în care lucrează.

La fel ca în fiecare an, desfășurarea ceremoniei a fost pigmentată cu scurte intermezzo-uri muzicale, oferite de data asta de o flautistă, Timea Borbiro, studentă în anul III al facultății de muzică a Universității orădene.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.