Handbalistele junioare au luat bronzul în turneul final (Foto)

Echipa de handbal junioare 1 din cadrul Clublui Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut medalia de bronz la turneul final al Campionatul Național al Grupelor Speranțe.

Elevele antrenorului Kibédi Albert au avut o evoluție bună la Buzău, unde au trecut în grupe de LPS Suceava și de CSS 2 București, după care au fost învinse într-un meci echilibrat de către ACSO Viitorul Pantelimon.

Sâmbătă a urmat semifinala împotriva echipei CSS Viitorul Cluj, pierdută cu scorul de 33–29, iar duminica dimineața au jucat finala mica cu fosta colegă de grupă, CSS 2 București.

Adversara din capitală a avut o primă repriză mai bună, punând două goluri diferență până la pauză (15–13), însă în a doua parte al partidei sătmărencele au revenit în joc, și au câștigat la opt goluri diferență (34–26).

„A fost o surpriză plăcută pentru mine evoluția fetelor. Jucăm în această formula doar din august, anul trecut, și nu ne-am propus obiective mărețe. Am crescut de la meci la meci, și la acest turneu final ne-am măsurat cu adevărat puterea. Ar fi fost frumos, să jucăm finala. Cu un pic de noroc se putea și mai mult, dar sunt mulțumit la maxim cu această medalie” – a declarant Kibédi, care anul trecut a câștigat acet turneu cu echipa LPS-ului, într-o altă formulă al lotului.

CSM OLIMPIA SATU MARE, HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 1

Lotul: Silvia Hrihor, Iulia Boros, Tamás Petra, Farkas Noémi, Fabiana Para, Oana Pintea, Alexandra Vaida, Flavia Para, Ștefania Fabiana Peter, Andra Lup, Iasmina Patasanu, Monica Medve, Lara Mariam Sarca, Naomi Valinciuc, Melisa Rosus. Antrenor principal: Kibédi Albert.

Un Comentariu la "Handbalistele junioare au luat bronzul în turneul final (Foto)"

  1. Pingback: Perioada de glorie a handbalului masculin romanesc » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.