CSM Olimpia Satu Mare pierde cu Gloria și va termina sezonul pe locul 3 (Foto)

După o evoluție ștearsă, echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a suferit a cincea înfrângere în play-off-ul ligii a 3-a, 0-2 cu Gloria Bistrița.

Elevii lui Tibi Csik nu mai au nici măcar matematic șanse de a prinde barajul de promovare în Liga a 2-a și va termina pe locul trei sezonul în seria a 10-a.

Bistrițenii au înscris două goluri din două faze identice, din singurele șuturi trimise pe spațiul porții lui Fila Károly.

În mintul 16 după o lansare pe banda dreaptă, Ameogo a centrat perfect pentru Gheorghe Gondiu,  care a înscris din 4 metrii (0–1). În minutul 59 după o fază spectaculoasă, Adam Abdul a marcat pentru 2–0 din mijlocul careului, lăsat prea liber de fundașii sătmăreni.

Jucătorii noștri au încercat să intre în meci însă au pus în pericol poarta lui Flaviu Bodea doar cu execuții de la distanță.

Au mai rămas două etape de disputat în play-off, iar CSM Olimpia nu mai poate peirde locul de pe podiumul seriei a 10-a. Un rezultat final care ar trebui să ne dea speranțe pentru sezonul viitor, când echipa noastră ar putea, cu adevărat, să-și propună obiective mai îndrăznețe.

„Suntem toți supărați, dar nu e corect să lovim acum în jucători, care au dus echipa pe locul trei. Să recunoaștem, acesta este locul nostru în acest sezon. Dacă cineva, vara trecută, paria pe acest rezultat, nu l-aș fi crezut” – a declarat Tibi Csik.

În penultima etapă a play-off-ului CSM Olimpia Satu Mare se va deplasa la Oradea, unde va întâlni echipa FC Bihor, care va termina campionatul pe primul loc al seriei.

LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 7

CSM Olimpia Satu Mare – Gloria Bistrița-Năsăud 0–2 (0–1)

Marcatori: Gheorghe Gondiu 16., Adam Abdul 59.

CSM Olimpia: Fila Károly – Raphael Popovici-Ciatau, Răzvan Prodan, Mihăiță Mureșan, Alex Negrea (75, Barna Antal), Bara Levente (65, Ioan Gorba), Hernando Orte Rodrigo, Raul Ziman, Zsiga Ervin (65, Ciprian Brata), Baior Deniss (65, Cătălin Vaida), Gueye Mansour (65, Alexandru Mărieș)

Antrenor principal: Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.