Posibilitatea folosirii bombei nucleare în războiul din Ucraina … nu departe de Satu Mare

In cadrul unei emisiuni TV din Rusia s-a discutat despre posibilitatea folosirii unei arme nucleare in conflictul din Ucraina.

Una dintre persoane din studio a sugerat ca pentru a se evita o izolarea completa pe plan international a Rusiei ar trebui ca atacul nuclear sa aiba loc intr-o zona cu populatie redusa precum regiune ucraineana Transcarpatia. Regiunea cu o populatie de 1,2 milioane de persoane se afla in nordul judetelor Satu Mare si Maramures din Romania.

“Din pacate este adevarat ca Vestul a ajuns la un acord cu China si India ca in cazul in care noi folosim o arma nucleara tactica si exista multe victime sa ne intoarca spatele, atat China cat si India (….) Exista insa un teritoriu fara populatie. Vorbesc de Transcarpatia – ce face legatura cu Polonia (…) sunt acolo noua zone de trece: artere de trasport, poduri, tunele; si aproape nimeni nu traieste acolo. Nu vorbim de ( utilizarea) a 20 de kilotone de explozibil ca la Hiroshima si Nagasaki, dar 2-3 kilotone pot distruge exact ce armele conventionale nu pot”, a declarat unul dintre propagandistii rusi in cadrul emisiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.