CSM Olimpia joacă la Sânmartin în singura etapă intermediară a play off-ului

Miercuri se joaca singura etapă intermediară din play off-ul  ligii a 3-a, iar CSM Olimpia Satu Mare are parte de un joc în deplasare, la Sânmartin împotriva celor de la Lotus Felix.

Deși, în sezonul regulat CSM Olimpia Satu Mare a câștigat ambele meciuri disputate împotriva celor din Sânmartin, în play-off  Lotus Felix și-a luat revanșa și a fost prima echipă, care a câștigat în acest sezon pe terenul Olimpia-Daniel Prodan: 2–0.

Șanse matematice de a prinde primele două locuri  mai există, dar din păcate realitatea și jocul arătat de elevii lui Tiberiu Csik nu ne dau prea multe speranțe. Totuși, antrenorul principal al CSM Olimpiei își dorește o tresărire de orgoliu al elevilor săi, pentru a demonstra  că meritau mai mult de la acest sezon de play-off.. „Acuma este momentul să vedem, cine vrea să rămână la CSM Olimpia” – spune Tibi Csik.

În clasamentul seriei a 10-a CSM Olimpia ocupă locul 3 la opt puncte în fața celor de la Lotus. Dar și o diferență de 10 puncte în spatele locului doi, ocupat de Gloria Bistrița-Năsăud, echipă ce joacă miercuri la Oradea cu FC Bihor și apoi va veni sâmbătă la Satu Mare.

Meciul Lotus Băile Felix – CSM Olimpia Satu Mare, din cadrul etapei a 6-a al play-off-ului ligii a 3-a se joacă miercuri la Sânmartin, de la ora 18.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.