Bursa locurilor de muncă, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Agenţia Judeţeanã pentru Ocuparea Forţei de Muncã Satu Mare  anunţă organizarea bursei generale a  locurilor de muncã pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca în data de 12  mai  2023. 

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriilor de persoane aflate în cautarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional.

Persoanele care doresc un loc de muncă sau înscrierea la un curs de calificare, pot beneficia de consultanţa specialistilor AJOFM Satu  Mare  pentru a întocmi un CV, scrisoare de intenţie, pentru a sustine un interviu, etc.

Angajatorii vor avea posibilitatea să işi selecteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Intrarea la acest eveniment este gratuită.

Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze pană pe data de 11 mai 2023 sau să depună ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.sm@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.