Înfrângerea ce ne scoate din cursa pentru baraj

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a suferit o nouă înfrângere, a treia în acest an, în fața orădenilor de la FC Bihor, și ratează șansa de a rămâne în cursa pentru un loc de baraj pentru Liga a 2-a.

În meciul de sâmbătă bihoreni practic au început în avantaj. În primul minut al partidei, după o pasă greșită din defenziva sătmăreană, venită de la căpitanul Mihăiță Mureșan, oaspeții au pornit pe contraatac și după o pasă în fața porții Alexandru Hosu a deschis scorul din 4 metrii (0–1).

După golul primit sătmărenii au preluat inițiativa și au pus sub presiune poarta adversă, și după primele cinci minute beneficiau deja de al treilea corner. Iar în minutul 7 a venit și golul egalizator: după  o serie de bâlbâieli ale defensivei bihorene mingea a ajuns pe „dreptul”  lui Gueye Mansour, care de la 10 metrii l-a executat pe Eduard Neghreș (1–1).

CSM Olimpia a rămas la cârma meciului, dar nu a reușit să preia conducerea pe tabela de marcaj.

La pauză antrenorul Tiberiu Csik  face  trei înlocuiri, dar din păcate Denis Lazăr, Călin Vădan și Raul Ziman nu aduc un plus în jocul echipei noastre. Din contră, CSM Olimpia a făcut pasul în spate, în iar  oaspeții au profitat și au marcat din nou în minutul 71. Abia introdus pe teren, Sergiu Jurj a pătruns pe partea stângă și a centrat înșelător iar mingea a păcalit întreaga noastră defensivă și a intrat în poartă, la colțul lung. (1–2).

Elevii lui Csik n-au mai avut reacție și nici puterea de a  revieni în joc și pe tabelă iar pe final Fila Károly a limitat proporțiile scorului prin intervențiile sale.

CSM Olimpia rămâne fără victorie în play-off și pierde șansa de a se apropia de primele două poziții. Iar bătălia pentru promovare se amână pentru la anul.

„Nu avem motiv să ne fie rușine pentru rezultatul de azi, ne-a învins o echipă mai bună, una, care a jucat mai motivat, și a avut încredere mai mare în victorie. Îmi pare rău să văd, că unii jucători de la noi au depus deja armele. Dar eu voi fi atent mai mult la acei jucători, pe care ne putem baza pentru sezonul următor. Vă asigur, că nu ne vom preda în următoarele patru meciuri, și voi da posibilitate mai multă acelor băieți, care vor să rămână la CSM Olimpia. Am impresia, că unii nu mai trag pentru echipă” – a declarat Tibi Csik.

Miercuri avem o etapă intermediară, iar echipa noastră se va deplasa la Sânmartin, unde va întâlni Lotus Băile Felix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.