Dublă Mansour, dar CSM Olimpia pierde la ultima fază la Bistrița

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a suferit o înfângere dureroasă sâmbătă, scor 2–3  după un gol primit la ultima fază a meciului din cadrul etapei a 4-a al play-off-ului ligii a 3-a, disputat la Bistrița, împortiva Gloriei.

Antrenorul Tiberiu Csik a început partida de sâmbătă cu doi atacanți, trimițându-l în teren lângă Süveg Nándor și pe senegalezul Guyene Mansour. Chiar și cu doi atacanți pe teren, CSM Olimpia a avut un început modest de meci. Prima ocazie a galben-albaștrilor a venit la 0–1, în minutul 28  când spaniolul  Hernando Orte Rodrigo scăpat singur pe banda dreaptă a trimis din colțul careului puțin pe lângă poarta lui  Flaviu Bodea.

Bistrițenii au deschis scorul în minutul 10 prin Antoniu Manolache, care a finalizat o frumoasă acțiune colectivă de atac cu un șut plasat, de la marginea suprafeței de pedeapsă.

Ai noștri revin la viață abia după 25 de minute și după ocazia lui  Rodri a venit și primul gol sătmărean în play-off:. senegalezul Mansour a taxat visătoarea apărare a gazdelor și lăsat să preia la marginea careului acesta l-a executat cu un șut imparabil pe Bodea. 1–1  minutul 32. Peste alte patru minute același Mansour bine servit de Ciprian Brata a înscris cu capul din 10 m pentru 1–2 .

Sătmărenii controlează finalul primei reprize, în tribune încep să apară nemulțumirile suporterilor bistrițeni și apostrofările la adresa antrenorului lor, Adrian Falub.

Ai noștri nu au știut să profite de momentul bun și au început timorat partea a doua. La cererea suporterilor, Falub îl aruncă în luptă pe veteranul atacant central Ovidiu Stoianof, iar acesta creează faza golului egalizator. Aflat într-o suspectă poziție de ofside, Stoianof pătrunde în careu și e blocat de Iulian Anca-Trip doar că mingea ajunge cu șansă la Alexandru Stoica și acesta înscrie pentru 2–2 în minutul 62.

Cu Brata ieșit accidentat din minutul 53 flancul stâng al defensivei se clatină serios.

Bistrițenii forțează golul decisiv în vreme ce ai noștri nu mai reușesc să se apropie periculos de poarta lui Bodea. Și, din păcate cu 20 de secunde înaintea finalului celor 5 minute de prelungire arătate de centralul din Galați, gazdele beneficiază de o lovitură de colț iar fundașul central, Fridrich Harald înscrie din mijlocul unui careu supraaglomerat.

Un gol norocos care lasă CSM Olimpia cu un singur punct acumulat în play-off și o distanțează pe Gloria la șapte puncte în fața galben-albaștrilor.

„E greu de spus orice după un asemenea meci. Îmi pare foarte rău de acești băieți, care au luptat, și au crezut deja într-un rezultat bun. Să pierzi un meci în ultima secundă este cel mai dureros. Trebuie să strângem rândurile, și să luptăm până la capătul campionatului” – a declarat Tibi Csik, dezamăgit și el de deznodământul partidei de la Bistrița.

În etapa viitoare, pe 29 aprilie va veni la Satu Mare liderul detașat al seriei, FC Bihor Oradea, care în meciul disputat vineri la Sânmartin a câștigat cu scorul de 4–3 împotriva echipei Lotus Băile Felix.

LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 4

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – CSM Olimpia Satu Mare 3–2 (1–2)

Marcatori: Antoniu Manolache 10, Alexandru Stoica 62, Fridrich Harald 90+5, respectiv Guyene Mansour 32, 37.

Eliminat: Baior Denis (CSM Olimpia) – după fluierul final, cumul de cartonașe

CSM Olimpia: Iulian Anca-Trip – Alex Negrea, Mihăiță Mureșan, Bara Levente, Ciprian Brata (53, Călin Vădan), Ioan Gorba (82, Baior Denis), Hernando Orte Rodrigo (65, Adrian Ciul), Raul Ziman (65, Adrian Bura), Alexandru Mărieș (65, Barna Antal), Süveg Nándor, Guyene Mansour.

Antrenor principal: Tiberiu Csik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.