CSM Olimpia Satu Mare are și echipă de fotbal feminin ! (Foto)

CSM Olimpia Satu Mare are din această lună și o echipă de fotbal feminin.

Sub îndrumarea tinerei Szucs Ivette s-au pus bazele noii echipe de fotbal feminin.

La doar 23 de ani Szűcs Ivette a adunat în jurul ei  treizeci de fete iubitoare de fotbal  care vor începe împreună pregătirea pentru participarea în Liga a 3-a.

Szűcs Ivette, o fostă jucătoare la CS Juniorul, unde a evoluat chiar și în prima ligă feminină, își dorește să devină prima antrenoare cu licență din județul Satu Mare. În iunie va susține examenul pentru Licența UEFA C, după care va urma cursurile pentru licența B, apoi licența A.

Echipa s-a format în septembrie, anul trecut, iar în jurul acelui nucleu s-au adunat cu timpul jucătoare cu vârsta între 14 și 34 de ani. În lotul actual sunt fotbaliste, care au jucat în trecut în campionate divizonare, pe lângă Szűcs Ivette o mai găsim la echipă pe Alexandra Cârlig, Iza Dobrai, Bianca Temian și Sárai Mercedes.

„În scurt timp ne-am obișnuit împreună. Pot să spun, că suntem deja ca o familie. În sfârșit suntem aici, la CSM Olimpia,unde posibilitățile de a evolua în Liga a 3-a sunt mai mari, și ne dorim să reprezentăm tot județul cu brio. Avem planuri, pe care stiu că le putem îndeplini. Dorim să ne înscriem în Liga a 3-a, și de acolo să promovăm mai departe. Știu, că avem o echipă bună, cu care ne putem îndeplini obiectivul. Până acuma am jucat doar un amical. Dar odată cu startul pregătirilor pentru Liga a 3-a vom avea mai multe meciuri de verificare cu adversare puternice, din zonă ” – ne-a spus Szűcs Ivette.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.