O familie pentru o căţeluşă care nu va mai vedea !!! (Foto)

Hope, catelusa arsa in urma unui incendiu, este stabila, bea apa și a început sa manince, încă este internata, sub supravegherea echipei de medici veterinari.

“Mulțumim tuturor celor care sunt alături de ea și au donat pentru salvarea ei, sunteți minunați, urmează alte tratamente dar din păcate din cauza arsurii multe organe au fost afectate, căile respiratorii, ochișorii din pacate, ea nu va mai vedea, dar…. cu multa iubire și multa atenție va putea fi fericita, asta dacă ii vom găsi FAMILIA POTRIVITA, o familie care sa aibă timpul necesar sa-i acorde iubire și atenție unei cățelușe oarbe…

SPERAM CA EXISTA MINUNI…” este mesajul Asociatiei Freelife Satu Mare.

Stirea initiala

Un catelus a suferit arsuri grave, in urma incendiului care a avut loc in data de 14 aprile, la o cladire din centrul municipiului Satu Mare. Catelusul a fost salvat de pompieri, iar apoi preluat de catre cei de la Asociatia Freelifesm si dus la un medic veterinar.

“Echipele de pompieri au reușit sa scoată cățelușa din clădire, noi am preluat-o și a fost transportata de urgenta la veterinar, din păcate corpul este cu arsuri de diferite grade, edem periocular sever bilateral, pavilioane arse cu porțiunile terminale crustizate… arsuri la nivelul membrelor.. într o stare grava, momentan este sub tratament, speram sa reziste și sa treacă de perioada critica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.