CSM Olimpia, meci important la Bistrița

CSM Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă o partidă extrem de importantă la Bistrița pe terenul celor de la Gloria.

Partida contează pentru etapa a 4-a a play off-ului iar antrenorul principal Tiberiu Csik speră, ca echipa să depășească perioada dificilă și să reușească să înscrie și să obțină toate punctele pentru a păstra șanse de promovare.

„Sperăm să spargem gheața. Îmi dorec, ca noi să marcăm goluri și să nu primim nici unul. După evoluțiile mai puțin reușite din ulimele meciuri, din păcate parcă ne-am pierdut din încredere. Trebuie să ne înbunătățim jocul, dar în același timp sper  să și fim lăsați de »alții«  să jucăm. Mergem să câștigăm și să ne recâștigăm spiritul de învingători” – a declarat Tibi Csik Tibi, care nu poate să conteze pe căpitanul Zsiga Ervin. Acesta are probleme medicale și are nevoie de o săptămână de repaus.

În play-off echipa noastră a obținut un singur punct  după remiza de pe teren propriu cu Gloria din prima rundă. Gloria e la patru puncte în fața Olimpiei iar liderul, FC Bihor are șapte puncte avans așa că sătmărenii sunt obligați să obțină un rezultat pozitiv pentru a rămâne în lupta pentru primele două locuri.

LIGA 3, SERIA 10, PLAY-OFF, ETAPA 4

Sâmbătă, 17.00

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSM Olimpia Satu Mare

CS Lotus Băile Felix – FC Bihor Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.