Poveste de viaţă. Doi orfani din Satu Mare doresc să-şi întemeieze o familie (Foto)

Doi tineri, crescuti in orfelinat doresc sa-si creeze o familie si sa se integreze in societate. Asociatia Eliezer vine sa le dea o mana de ajutor.

“O zi friguroasă de februarie, soarele strălucește, dar căldura pe care ar trebui să ne-o ofere e încă o iluzie. La fel e și „libertatea” pe care Cipri a fost obligat să o primească acum, când a ieșit din sistemul de protecție socială: o iluzie a unei vieți în care ar putea să facă orice își dorește.

Deși este un tânăr de nădejde, Cipri nu este încă pregătit pentru o societate în care orfanii ajunși la vârsta majoratului reușesc să fie acceptați și integrați foarte greu. După câteva zile, ajunge în stradă și doarme la adăpostul de noapte. Din fericire, nu este singur, o are alături pe Florica, ieșită și ea de sub tutela statului în urmă cu un an, iar împreună doresc să își clădească o familie, mai ales că în nici 2 luni, acești tineri vor deveni părinți.

Acum e aprilie, zilele sunt mai lungi, mai însorite, chiar dacă încă mai ciupește frigul. Cipri nu are mari pretenții, nici măcar așteptări, dar tinerețea îi dă speranțe că viața lui poate să o ia în direcția bună, iar Asociația ELIEZER a ales să dea o mână de ajutor destinului, căutându-le o casă și loc de muncă pentru a putea răzbi în lumea asta. Dumnezeu ne-a ajutat din nou să găsim mijloacele necesare pentru a-i putea ajuta pe ceilalți. Suntem recunoscători și ne bucurăm că am reușit să materializăm speranțele acestor tineri frumoși!

Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să le călăuzească pașii și să le dea puterea de a merge mereu înainte!” este mesajul celor de la Asociatia Eliezer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.