Înfrângere dureroasă, arbitraj potrivnic!

Echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a pierdut neașteptat partida de azi cu Lotus Felix din cadrul etapei a 3-a a play off-ului ligii a 3-a.

După o primă repriză ștearsă în care oaspeții au deschis scorul prin Ioan Hora în minutul 29 în partea a doua elevii lui Tiberiu Csik au pus stăpânire pe joc doar că în calea lor au stat nu doar adverasarii de la Felix ci și centralul din Șura Mică.

Din start delegarea lui Andrei Lucian Ţiţii a părut una ciudată. Acesta a condus în urmă cu trei săptămâni întâlnirea dintre cele două echipe de la Sânmartin din ultima etapă a sezonului regulat. Iar acolo le-a dat gazdelor un penalty și a făcut tot posibilul să-i ajute pe bihoreni să intre în play-off.

Fluierașul din Şura Mică și-a intrat în rol în repriza a doua a meciului din Vinerea Mare când a refuzat să acorde două penalty-uri clare, unul la un henț comis de un jucător de la Lotus, apoi la un falut clar asupra lui Zsiga Ervin. A mai fost un henț clar la marginea careului bihorean, dar toate fazele au fost trecute  cu vedrea de centralul Andrei Lucian Ţiţii.

Toate acestea s-au întâmplat la scorul de 1–0 pentru oaspeti.

După pauză CSM Olimpia a fost echipa mai bună din teren. Raul Ziman, Zsiga Ervin și Guyene Mansour l-au pus la încercare pe portarul Adrian Barabaș, iar Hernando Orte Rodrigo a nimerit bara porții.

„Surpriza” a venit în minutul 80, când un jucător bihorean s-a răsucit în spatele sătmăreanului Răzvan Prodan, a căzut în careu, iar Andrei Lucian Ţiţii a dictat din elan penalty pentru oaspeți. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de veteranul Ioan Hora (2–0).

Suporterii au taxat la final prestația penibilă a centralului. Numai că din păcate înfrângerea rămâne iar echipa noastră e ținută la distanță de primele două clasate.

CSM Olimpia Satu Mare rămâne fără victorie și gol marcat în play-off. Gloria Bistrița-Năsăud a învins acasă pe FC Bihor și s-a distanțat la patru puncte de echipa noastră, iar FC Bihor a rămas cu cele șapte avans față de sătmăreni.

Vinerea următoare urmeză o deplasare la Bistrița, după care vine FC Bihor la Satu Mare.

FOTBAL, LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 3

CSM Olimpia Satu Mare – CS Lotus Băile Felix 0–2 (0–1)

A marcat: Ioan Hora 29, 80 (al doilea din 11 metrii)

CSM Olimpia: Iulian Anca-Trip – Alex Negrea, Răzvan Prodan, Adrian Bura (46, Denis Lazăr), Ciprian Brata, Ionuț Gorba, Hernando Orte Rodrigo (71, Barth Kevin), Adrian Micaș (60, Guyene Mansour), Zsiga Ervin, Alexandru Mărieș (71, Adrian Ciul), Süveg Nándor (46, Raul Ziman).

Antrenor principal: Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.