Cardul familiilor numeroase: Vouchere de 1.500 lei

Gabriela Firea, ministrul Familiei, propune acordarea de vouchere în valoare de 1.500 de lei. Din acești bani ar urma să fie plătite creșa, grădinița, fie ea și particulară, sau after school-ul copiilor. 

Tot ea mai vorbește despre vouchere de 2.500 de lei pentru femeile însărcinate care urmează să devină mame, bani din care vor putea plăti anumite servicii medicale nedecontate de CASS.

Vești bune pentru români! Autoritățile anunță noi vouchere și ajutoare pentru românii cu probleme financiare.

Familiile din România cu copii vor primi așadar 1.500 de lei de la stat. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a intra în posesia banilor.

„Vom lansa în curând cardul familiilor numeroase, care va presupune reduceri la diferite servicii și pentru anumite produse (…).

Mai mult decât atât, prin acest pachet de legi pentru stimularea natalității, dorim să ajutăm familiile să poată să achite mai ușor creșa, grădinița și serviciile after-school printr-un voucher de 1.500 de lei, fie la stat, fie la privat, care va fi un proiect apreciat de întreaga țară.

Totodată, va exista și un voucher de 2.500 de lei pentru toate doamnele care urmează să devină mame, adică femeile care sunt deja însărcinate, și pot să deconteze anumite servicii medicale care nu sunt acum garantate și pe lista asigurărilor”, a anunțat Gabriela Firea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.