Joc slab și doi jucători eliminați la Oradea

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a pierdut a doua partidă din campionatul ligii a 3-a, grupa play-off al seriei a 10-a.

Plecată la Oradea cu gândul revanșei și a unui rezultat pozitiv după acel 1–2 din primul meci al anului, CSM Olimpia Satu Mare s-a întors din nou fără punct de pe stadionul celor de la FC Bihor.

Mai mult, trupa antrenorului prinicpal Tiberiu Csik a fost dominată clar și a pierdut fără drept de apel, scor 0–3  după un meci în care fundașii centrali Călin Vădan și Mihăiță Mureșan au fost eliminați pentru cumul de galbene iar portarul Iulian Anca-Trip a fost din nou cel mai bun din tabăra noastră.

E drept că și arbitrajul centralului clujean, Narcis Bodocan a fost unul șmecheresc cu multe decizii la limită judecate doar în favoarea gazdelor și cu două penalty-uri acordate și ele cu elan, dar la limită.

Asta nu justifică însă erorile mari din defensivă și ușurința cu care ai noștri au luat cartonașele galbene. Și, din păcate, nici în atac nu am mai pus mari probleme, portarul Robert Bob având ceva emoții doar la lovitura liberă din minutul 63 executată însă de Ciprian Brata în zid, în mîna unui fundaș bihorean – doar că centralul n-a mai judecat faza ca la penalty-ul acordat la Răzvan Prodan.

Cu acest succes categoric, FC Bihor s-a distanțat la 6 puncte de Gloria Bistrița-Năsăud și la 7 puncte de CSM Satu Mare.

Pentru echipa noastră urmează meciul din Vinerea Mare, de la ora 17 acasă cu Lotus Băile Felix.

În celălalt meci al rundei, Lotus Felix și Gloria Bistrița au terminat la egalitate, 2-2.

FOTBAL, LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 2

FC Bihor Oradea – CSM Olimpia Satu Mare 3–0 (1–0)

Au marcat: Răzvan Gunie 32, Andrei Gheorghiță 56, 74 (ambele din penalty)

CSM Olimpia: Iulian Anca Trip – Adrian Ciul (46, Ioan Gorba), Călin Vădan, Mihăiță Mureșan, Adrian Bura (59, Raul Ziman), Ciprian  Brata, Bara Levente (59, Adrian Micaș), Denis Lazăr (72, Patrick Tamaș), Hernando Orte Rodrigo, Süveg Nándor (46, Răzvan Prodan), Alexandru Mărieș.

Antrenor principal: Tiberiu Csik

Eliminați: Călin Vădan 37, Mihăiță Mureșan 75 (ambii: CSM Olimpia, pentru cumul de cartonașe galbene).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.