Victorie la Reșița, în ultimul meci al fazei a doua a compionatului – urmează finala

Echipa de handbal junoare 1 din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a terminat faza a doua a campionatului cu o victorie la Reșița în fața celor de la Liceul Teoretic Traian Vuia.

Meciul a contat pentru ultima etapă a Grupei Speranțe.

De remarcat că ambele formații erau deja calificate la turneul final înaintea duelului direct.

Prima repriză bănățencele au terminat cu un avantaj de trei goluri, însă după pauză elevele antrenorului Kibédi Albert au dat dovadă de maturitate în joc și au revenit pe tabelă și s-au impus la o diferență de trei goluri.

„Fetele au jucat foarte bine în repriza a doua, și au avut un final de meci extraordinar, așa am reușit să câștigăm la Reșița” – a declarat Kibédi care s-a calificat la turneul final pentru al doilea an consecutiv cu echipa de juniorea 1.

În 2022 LPS Satu Mare a și câștigat finala, devenind campioana Grupei Speranțe. Din aceea echipă campioană Vajda Alexandra, Monica Medve, Silvia Hrihor, Oana Pintea și Melissa Grosoș evoluează acum  la CSM Olimpia Satu Mare, și sunt hotărâte să repete performanța de anul trecut.

Turneul final se va desfășura pe 3–7 mai, locația urmând a fi anunțată de către FRH.

La turneul final vor participa primele două clasate din cele trei Grupe Speranțe și cele mai bune două echipe de pe pozițiile 3 din fiecare grupă. Cu cele 12 puncte CSM Olimpia Satu Mare este cea mai bună dintre echipele de pe poziția a 3-a.

Cele opt echipe vor fi împărțite în două grupe, după care primele două vor juca semifinalele și finalele pentru desemnarea campioanei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.