Campania de recrutare “Salvatori din pasiune”, continuă

Proiectul de recrutare de noi candidați în cadrul programului de voluntariat “Salvator din pasiune” continuă cu seria a XI-a 2023.

Aveți vârsta cuprinsă între 16 și 65 ani și vă caracterizează implicarea, solidaritatea și responsabilitatea civică, atunci vă puteți alătura ca și voluntar pompierilor salvatori!

Înscrierile se vor face în perioada 10 -13.04.2023, în intervalul orar 08.00-16.00 la Sediul II al inspectoratului, situat pe str.Gabriel Georgescu nr.30, Satu Mare.

Condițiile pentru a vă alătura pompierilor salvatori și documentele necesare înscrierii, le găsiți accesând site-ul www.isusatumare.ro

Relații suplimentare se pot obține la număr de telefon

0261.711212, interior 27203/27224, zilnic de luni până vineri în intervalul orar 08.00- 16.00.

Statutul de voluntar ISU vă oferă pe lângă cursul de prim ajutor și pregătirea în domeniul situațiilor de urgență, experiența profesională în meseria de pompier, astfel încât cei care doresc să urmeze școlile de pompieri, se pot convinge dacă această meserie este potrivită pentru ei.

Împlinirea nevoii de a-ți ajuta semenii, implicarea în viața socială și umanitară a comunității sunt doar începuturile acestui program! Va așteptăm cu drag să descoperiți și restul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.