Tibi Csik se gândește doar la revanșă

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă în etapa a doua al play-off-ului ligii a 3-a în deplasare, la Oradea împotriva echipei FC Bihor.

Antrenorul principal, Tibi Csik declară că atât el cât și băieții își doresc revanșa după înfrângerea suferită cu o lună înainte. De asemenea tehnicianul galben-albaștrilor adaugă că echipa e datoare să arate după prestația cu Gloria Bistrița că e capabilă să practice un fotbal mai bun.

În primul meci oficial din acest an cele două echipe s-au întîlnit pe 11 martie la Oradea, iar FC Bihor a câștigat cu scorul de 2–1. Pentru bihoreni acel meci a fost începutul unei serii de invincibilitate, datorită căreia echipa de pe Criș și-a consolidat poziția de lider în serie. Acum are patru puncte avantaj în fața echipelor CSM Olimpia și Gloria Bistrița-Năsăud (ambele cu 39 de puncte).

„Deși în clasament se vede altceva, noi vrem să demonstrăm pe teren, că nu suntem echipa mai slabă, nu pornim cu șansa a doua în fața bihorenilor – a declarat Tibi Csik. – Ne dorim tare mult revanșa, primul meci jucat împotriva celor de la FC Bihor nu ne-a ieșit așa cum ne-am fi dorit. Sper, ca sâmbătă noi să fim echipa mai bună și să ne întoarcem cu puncte de la Oradea.”

Staff-ul tehnic are la dispoziție tot lotul de jucători iar Tibi Csik sperăsă fie inspirat în alegerea formulei cu care va aborda partida.

FOTBAL, LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 2

Sâmbătă, 17.00

FC Bihor Oradea – CSM Olimpia Satu Mare

Se dispută vineri

CS Lotus Băile Felix – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.