Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie) vor susține un super concert Acu2tic, la Satu Mare

Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie) vor susține un super concert Acu2tic pentru publicul sătmărean, la data de 8 aprilie, începând cu ora 18.00, la Casa Meșteșugarilor. Accesul publicului va fi gratuit, cu mențiunea că locurile în sală sunt limitate, sens în care, cine dorește să participe, va trebui să completeze formularul de mai jos!

Evenimentul va fi organizat de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, care vă așteaptă la concertul extraordinar cu artiștii Adrian Despot și Cezar Popescu, care vor interpreta cele mai frumoase melodii ale trupei originale, într-o variantă acustică, plină de emoție.

Cele două personalități emblematice ale muzicii românești, Adrian Despot și Cezar Popescu, aduc cele mai frumoase melodii, precum „Praf de Stele”, „Iamma” sau „Alungă tăcerea” a într-o variantă acustică minunată pentru cei care iubesc acest gen muzical.

Cei doi muzicieni de seamă spun că proiectul Acu2tic este pentru ei o întoarcere la origini, mai exact în vremea adolescenței, când, oriunde mergeau, aveau o chitară agățată în spate, iar fiecare popas însemna un cântec.

Melodiile din repertoriul trupei Vița de Vie vor fi reinterpretate acum într-o variantă acustică, modernă, un adevărat deliciu muzical pentru iubitorii de muzică. Adi și Cezar vin în fața publicului cu o selecție de melodii cunoscute, care de-a lungul carierei lor muzicale de 25 de ani, au străbătut țara în lung și-n lat, piese ce vor fi reinterpretate acum la rece, doar la chitară și voce.

Așadar, sunteți așteptați la data de 8 aprilie, de la ora 18.00 la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare (Ștefan cel Mare, nr. 18) să fredonați împreună cu Adi și Cezar, cu două chitări acustice și un munte de suflet, melodiile preferate de odinioară.

Intrarea este gratuită, iar înregistrarea se face prin intermediul formularului: https://bit.ly/vdv_acu2tic deoarece locurile sunt limitate, sala având o capacitatea maximă de 150 de persoane.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Live Music in the City, inițiat de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.