Şapte morţi într-un groaznic accident în Germania (Foto)

Şapte oameni au murit într-un accident horror produs pe o autostradă din zona oraşului Bad Langensalza, în Germania. Cinci dintre victime erau prieteni şi au murit într-o maşină care a luat foc după impact.

Accidentul horror s-a produs sâmbătă, 1 aprilie 2023, pe o autostradă de lângă Bad Langensalza, un oraş din landul Thuringia.

Totul a pornit de la un bărbat în vârstă de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, care a circulat pe contrasens pe autostrada B247. Potrivit datelor din anchetă, bărbatul nu avea nici permis de conducere.

Astfel, maşina condusă de acesta, respectiv un autoturism BMW, a intrat în plin într-un autoturism Mercedes în care se aflau trei băieţi şi două fete, toţi în vârstă de 19 ani, dar şi într-un autoturism Volskwagen Caddy în care se aflau două persoane.

În urma impactului devastator, autoturismele Mercedes şi Volkswagen au fost distruse complet şi au luat foc. Cei cinci tineri din Mercedes au murit în maşina cuprinsă de flăcări.

Şoferul maşinii Volkswagen Caddy, un bărbat de 60 de ani, dar şi un bărbat de 44 de ani, pasager în BMW, şi-au pierdut şi ei viaţa în cumplitul accident, potrivit bild.de.

Şoferul din BMW, cel care a provocat tragedia, dar şi un pasager în vârstă de 34 de ani, precum şi o femeie în vârstă de 73 de ani, din Volkswagen, au ajuns de urgenţă la spital.

Poliţiştii germani au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul considerat a fi cel mai grav înregistrat vreodată în nordul landului Thuringia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.