Remiză albă pentru CSM Olimpia la debutul în play-off

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut primul punct în prima etapă al play-off-ului ligii a 3-a, după remiza albă de sâmbătă, 0–0 cu Gloria Bistrița-Năsăud.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik au început timid meciul de sâmbătă, și au dat posibilitatea adversarilor să preia inițiativa. Oaspeții au avut posesia și au dominat prima parte dar fără a avea ocazii clare la poarta lui Iulian Anca-Trip.

CSM Olimpia a avut totuși cea mai mare ocazie a primei reprize prin Alex Negrea. Portarul bistrițenilor a avut un reflex bun la lovitura de cap a fundașului nostru.

După pauză Adrian Bura l-a evidențiat din nou pe portarul Flaviu Bodea în vreme ce bistrițenii puteau da lovitura în minutul 83 când lovitura de cap a lui Ionuț Rus a lovit transversala.

S-a terminat 0–0, un rezultat echitabil după evoluția din teren a celor două formații. O remiză care însă ajută pe FC Bihor să se distanțeze la patru puncte în fruntea clasamentului după succesul de sâmbătă, 2–0 cu Lotus Felix.

„Eu consider, că rezultatul, 0–0 și punctul obținut e destul de bun. Suntem la un alt nivel, miza este mai mare în fiecare meci. Este adevărat, că ne-au dominat tactic, însă băieții au luptat, nu au lăsat spații adversarului. Felicit echipa și pe băieți. Mă bucur că am avut spectatorii alături de noi, le înțeleg oarecum nemulțumirea că nu am atacat mai mult. Dar îi rog, să ne înțeleagă și ei, că la acest nivel nici o echipă nu vrea să riște prea mult, fiecare punct obținut este foarte important” – a declarat Tibi Csik.

Sâmbăta viitoare CSM Olimpia se va deplasa la Oradea, cu  FC Bihor.

FOTBAL, LIGA 3, SERIA 10, PLAY-OFF, ETAPA 1

CSM Olimpia Satu Mare – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 0–0

CSM Olimpia: Iulan Anca-Trip – Alex Negrea, Mihăiță Mureșan, Călin Vădan, Ionuț Gorba (60, Baior Denis), Adrian Micaș (82, Raul Ziman), Zsiga Ervin (60, Adrian Ciul), Adrian Bura (82, Bara Levente), Hernando Orte Rodrigo, Alexandru Mărieș, Süveg Nándor (75, Pop Nándor).

Antrenor principal: Tiberiu Csik

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.