S-a deschis AGRO EXPO SATU MARE (Fotogalerie)

Vineri dupa-amiaza a avut loc deschiderea oficiala a celei de-a II-a ediție a AGRO EXPO SATU MARE. Acesta este un eveniment dedicat promovării și prezentării utilajelor agricole și industriei alimentare.

Organizatorii își propun să promoveze lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale, precum și cu scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți.

A doua ediție Agro Expo Satu Mare aduce în prim-plan peste 70 de utilaje agricole, de la peste 20 de brand-uri din România, Ungaria, Polonia, Italia și Germania.

De asemenea, azi are loc Conferința Agricultura Modernă și Eficientă între orele 12.00-17.00. Expoziția e deschisă de vineri până duminică între orele 11-21.

”Este o bună oportunitate pentru sătmăreni de a cunoaște producători locali și noi branduri din județ care s-au prezentat cu produse de foarte bună calitate. De asemenea pentru fermierii din județ este important că pot vedea la ei acasă noutățile din domeniul utilajelor agricole. Felicit organizatorii și sunt convins că și această ediție a AGRO EXPO SATU MARE va fi un succes ”- prefect Radu Roca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.