Victorie în lanț pentru fetele de la secția de handbal (Foto)

Au început întrecerile în faza a doua a campionatului de junioare la handbal feminin și, ambele echipe al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare au câștigat primele dueluri în grupa de speranțe.

Echipa junioarelor 3 a câștigat fără probleme la Drobeta Turnu-Severin.

Elevele antrenorului Heinrich Tamás au avut un început de meci mai slab însă doar că după ce s-au lepădat de emoțiile debutului în noua competiție, sătmărencele și-au dat drumul la joc și s-au impus la 9 goluri diferență.

Fetele noastre au avut un joc bun în apărare, dublat cu atacuri precise iar victoria a venit oarecum logic și cele două puncte puse în joc. Cu acest rezultat CSM Olimpia a preluat șefia în clasamentul Seriei 4 la Speranțe.

În data de 19 martie va urma meciul de acasă cu CSM Târgu Mureș. Partida din etapa a doua se va juca la Satu Mare, în Sala de Sport LPS-Ecaterina Both.

Fetele de la echipa de junioare 1 au legat două victorii în primele două etape din faza a doua a campionatului.

Elevele antrenorului Kibédi Adalbert au jucat săptămâna trecută în deplasare, înregistrând o victorie importantă în Sebeș.

Acest succes a fost urmat de o nouă victorie, de data asta acasă, în etapa a 2-a din Grupa de Speranțe. Handbalistele de 18–19 ani au învins duminică lanterna roșie a grupei, LPS Banatul Timișoara, ajungând la 6 puncte, și urcând până pe locul 3 în serie.

Pe data de 19 martie va urma meciul etapei a 3-a, când CSM Olimpia Satu Mare se va deplasa la Reșița pentru duelul  cu ocupanta locului 2 din serie, Liceul Teoretic Traian Vuia, care până acuma a acumulat 10 puncte.

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 3, GRUPA 4 SPERANȚĂ, ETAPA 1

CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Olimpia Satu Mare 13–22 (7–12)

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 1, GRUPA 3 SPERANȚĂ, ETAPA 1

LPS Florin Fleșeriu Sebeș – CSM Olimpia Satu Mare 34–40 (18–16)

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 1, GRUPA 3 SPERANȚĂ, ETAPA 2

CSM Olimpia Satu Mare – LPS Banatul Timișoara 54–42 (30–21).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.