Auchan România renunţă complet la casieri şi îi înlocuieşte cu case de tip self service

Auchan România este primul lanţ de hypermarketuri şi supermarketuri ce renunţă complet la casieri şi îi înlocuieşte cu case de tip self service. Procesul se va implementa treptat, în prezent doar 12 magazine Auchan fiind echipate cu noul sistem de case.

În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out vor funcționa permanent în fiecare unitate. Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar.

Cu toate acestea nu toți privesc cu ochi buni această schimbare tehnologică. Unii nu vor, alții nu știu.

Unele demersuri tehnologice sunt chiar utile, altele poate ar trebui analizate de două ori. Cu toate acestea, argumentul companiei stă în procentul încasărilor la casele rapide.

Potrivit companiei, peste 60% din încasările cumpărturilor se realizează la casele rapide self check-out, acest comportament fiind accentuat cu precădere în ultimii doi ani. De asemenea, mai multe magazine din rețea înregistrează deja o utilizare exclusivă doar a caselor în care scanarea și plata produselor se fac în regim self check-out.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.