Revoltător ! Bărbat căzut pe şosea, ocolit de mașini (Video)

Un bărbat care era căzut pe un bulevard din Alba Iulia a fost ocolit de mai multe maşini, până când mai multe persoane l-au ridicat de pe stradă.

Practic, şoferii au preferat să treacă pe lângă el în loc să oprească şi să vadă dacă îl pot ajuta cu ceva. Se pare că cei care l-au ocolit, pe lângă faptul că n-au catadicsit să oprească, nici măcar nu au sunat la 112.

Incidentul s-a petrecut luni, 27 februarie, în jurul orei 12.00. În materialul video se poate observa cum bărbatul este căzut pe banda a doua a bulevardului, iar mai multe maşini îl ocolesc.

Cert este că după ce mai multe maşini l-au ocolit, un autoturism a oprit pe prima bandă şi mai mulţi bărbaţi l-au ridicat pe acesta de pe stradă.

Potrivit reprezentaţilor IPJ Alba, nu a existat un apel prin 112 în care să fie semnalată prezenţa unei persoane căzute pe carosabil.

Polițiștii s-au autosesizat și au început cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Lipsa de inițiativă în astfel de situații, în care o persoană se află în primejdie se pedepsește cu amendă sau închisoare de până la un an, potrivit legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.